Choď na obsah Choď na menu
 


Marinády na hydinu

17. 1. 2012

 

Marinády:

  • cesnak, cibuľa, kari korenie, sladká a štipľavá paprika
  • cesnak, cibuľa, majorán, mleté čierne korenie, sladká paprika
  • bazalka, cesnak, mleté čierne korenie, rozmarín, šalvia
  • cesnak, cibuľa, mleté čierne korenie, muškátový orech, oregano, sladká a štipľavá paprika
  • cesnak, cibuľa, ďumbier, petržlenová vňať
  • klinčeky, majorán, mleté čierne korenie, muškátový orech

 

Kúsky hydiny dôkladne ponatierame a dáme do chladničky na

24 hodín.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.
 

 


Archív

Kalendár
<< júl / 2017 >>