Choď na obsah Choď na menu
 


Obložený bravčový rezeň

19. 1. 2012

Obložený bravčový rezeň

 

Suroviny:

  • 4 bravčové rezne z pliecka
  • 300g klobásy
  • 100g slaniny
  • 3 väčšie cibule
  • 5  zelených paprík
  • 5 paradajok
  • 150g údeného syra
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • horčica

 

Postup:

Rezen vyklepeme na tenko, osolíme a natrieme horčicou.Cibuľu pokrájeme na kolieska.Klobásu, papriky a paradajky tiež nakrájame na kolieska,a však slaninu nakrájame na tenšie rezančeky.Syr nastrúhame.

Na rezne postupne navrstvujeme cibuľu, slaninu, papriku, klobásu, paradajky a nakoniec dáme strúhaný syr.Takto pripravené rezne zabalíme do alobalu a pečieme vo vyhriatej rúre asi 45minút.

Podávame so zemiakmi, ryžou, alebo s chlebom.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.
 

 


Archív

Kalendár
<< jún / 2017 >>