Choď na obsah Choď na menu
 


Tiramisu

5. 5. 2011

Tiramisu

 

 

Suroviny:

  • 4 žĺtky
  • 10 dkg práškového cukru
  • 1 balík vanilkového cukru
  • 2 Mascarpone (250g)
  • 1/6 vaječného likéru
  • 4 bielky
  • 1/2 studenej kávy

 

Postup:

Žĺtky s vanilkovým cukrom a práškovým cukrom vymiešame do peny a

postupne pridáme Mascarpone a vaječný likér.Bielky vyšľaháme do

tuhého snehu a opatrne primiešame do masy.Piškóty namáčame

jednotlivo do studenej kávy a polovicu z nich poukladáme husto vedľa

seba do plochej formy.Polovicu krému dáme na piškóty a uložíme ďalší

rad piškót.Zvyškom krému polejeme vrch a celé posypeme kakaom.

Tiramisu dáme ztuhnúť do chladničky na 3-4 hodiny.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.
 

 


Archív

Kalendár
<< júl / 2017 >>